Utorak, 16. travnja 2024.

Mladi Farmaceuti u konkurenciji Dinama, Rijeke, Crvene Zvezde i Željezničara osmi na Prvenstvu Balkana za limače

Mladi nogometaši Slaven Belupa pod vodstvom trenera Sergeja Milivojevića ostvarili su odličan rezultat na Prvenstvu Balkana za limače održanom u Kurilovcu, mjestu pokraj Velike Gorice.

U konkurenciji od 40 klubova i imena poput Dinama, Rijeke, Crvene Zvezde, Splita, Željezničara i Sarajeva mladi Slavenaši osvojili su osmo mjesto upisavši četiri pobjede, tri neriješena rezultata i jedan poraz.

Farmaceuti su na putu do četvrtfinala svladali HAŠK, Ivanju Reku, Međimurje i Zet, a neriješeno su odigrali s Rijekom i Goricom. Jedini poraz Slavenaši su upisali baš u četvrtini finala gdje ih je svladao zagrebački Dinamo.

— U svim utakmicama, osim protiv Dinama, izgledali smo jako dobro i organizirano, a posebno moram izdvojiti utakmicu protiv Rijeke u kojoj smo dominirali i primili čestitke od kolega i domaćina. Naš daleko najbolji i najkompletniji igrač u svim utakmicama bio je Leon Bošnjak — rekao nam je trener Sergej Milivojević.

SASTAV SLAVEN BELUPA: Markušić, Dedi, Đurkan, Blažeković, Habajec, Bošnjak, Lazar, Šimunic, Petrić, Kasumović, Harambaša, Sertić, Premec, Mihalić, Petras. Trener: Sergej Milivojević.

zatvori