Srijeda, 27. ožujka 2024.

FOTO Dvije ekipe mladih koprivničkih nogometaša osvojile Križevačko nogometno spravišče

U sklopu Križevačkog velikog spravišča i ove je godine održan nogometni turnir pod nazivom Križevačko nogometno spravišče, a mladi su koprivnički nogometaši iz Slaven Belupa i NK Starigrada osvojili prva mjesta u dvjema kategorijama.

Turnir je započeo subotnjim natjecanjem poletaraca, odnosno mališana do šest godina. Prvo mjesto osvojili su poletarci Zeline, Slaven Belupo bio je drugi, treće mjesto pripalo je Križevcima, a četvrto Starigradu. Igračem utakmice proglašen je Martin Bačin iz Slaven Belupa dok je najbolji strijelac bio Lovro Pavičić iz Starigrada, a najbolji golman Leon Habdija iz Križevaca.

Izvor: Prigorski.hr

Nogometaši U-8 i U-10 uzrasta svoje su utakmice odigrali u nedjelju. Od sedam ekipa osmogodišnjaka, u finalu su se našli Križevci i Starigrad. Potonja momčad odnijela je pobjedu s 2:1, a Marko Blaguški (Starigrad) proglašen je najboljim igračem.

Mladi nogometaši Slaven Belupa osvojili su turnir u uzrastu do 10 godina, ispred Križevaca i Podravca iz Virja. Igračem turnira proglašen je Lovro Lazar (Slaven Belupo), a njegov suigrač Paulo Šimunic ponio je naslov najboljeg strijelca. Najbolji golman bio je Luka Šantek iz Križevaca.

Valja spomenuti i kako je križevački turnir ove godine imao i međunarodni karakter budući da su nastupili i nogometaši slovenskog Bleda.

Fotografije: Prigorski.hr

zatvori