Petak, 19. travnja 2024.

IMAMO JOŠ DOBITNIKA Evo koga vodimo na koncert Zdravka Čolića na Picokijadi

Legendarni pjevač Zdravko Čolić posljednjeg dana lipnja održat će koncert koji će se još dugo pamtiti, na velikoj Picokijadi u Đurđevcu.

U prodaju je puštena zadnja količina karata po cijeni od 105 kuna za koncertni spektakl Zdravka Čolića 30. lipnja u Đurđevcu na Picokijadi. Koncertni prostor u dvorištu utvrde Stari grad je ograničen iz sigurnosnih razloga na kapacitet od 3.500 mjesta, stoga požurite!


Po jednu ulaznicu za koncert Zdravka Čolića osvojile su Helena PosavecMilica Vrabelj. Čestitamo!


Ovih dana započete su pripreme za postavljanje koncertne bine kakve se ne bi posramili ni najveći gradovi regije. Bina dimenzija 27×16 metara sa visinom od 12 metara, LED ekranima (60m2) i ukupnom težinom od 32 tone bit će po prvi puta postavljena u podravskom kraju. Na bini će 14 glazbenika nastupati sa Zdravkom Čolićem. Nastup će trajati više od tri sata u toku kojih ćemo čuti sve njegove bezvremenske hitove, ali i neke nove pjesme koje će se naći na njegovom novom albumu.

Preko dvadeset godina podravski kraj je čekao Zdravkov koncert. Dosadašnji velik interes za karte pokazuje da je njegov nastup pun pogodak za turističku manifestaciju “Picokijada”.

Pripreme teku i u cijelom gradu Đurđevcu u kojem su već praktično zakupljeni svi smještajni kapaciteti. Užurbano se završavaju i nove šetnice oko utvrde Stari grad i popularnih đurđevačkih deva. Već sada je sigurno da će grad Đurđevac i popularnu Picokijadu posjetiti najveći broj posjetitelja ikada do sada.

Karte možete kupiti u sistemu www.ticketshop.hr, Tisak Media centrima diljem Hrvatske, Šarenom dućanu u Koprivnici i u gradu Đuđevcu na lokaciji: Restoran i pivnica Stari Grad, Starogradska 21, Đurđevac.

Ne propustite stoga koncertni spektakl Zdravka Čolića na Picokijadi u Đurđevcu, 30.06.2017. Utvrda Stari grad!

zatvori