Četvrtak, 28. ožujka 2024.

FOTO Veselo druženje povodom trećeg rođendana ivanečke Osnovne škole

Dana 13. lipnja 2017. godine Osnovna škola Koprivnički Ivanec proslavila je svoj treći rođendan.

U prijepodnevnim satima ivanečki školarci uživali su u nogometu, badmintonu, stolnom tenisu, odbojci, graničarima, košarrci i zumbi s kojom ih je upoznala profesorica Ivana Gregurina. – Zahvaljujemo joj na dolasku i angažmanu, ali i na osmijehu koji je, zajedničkim zumbanjem, izmamila na naša lica – napisali su na internetskim stranicama škole.

Poslijepodne su s roditeljima, bakama, djedovima i svim dragim gostima pripremili svečanu rođendansku završnu školsku priredbu kojoj se odazvao i načelnk Općine Koprivnički Ivanec, Mario Švegović, svi članovi Školskog odbora škole, menadžerica za razvojne projekte PORA-e Ida Kovač i Ana Mušlek iz Koprivničko-križevačke županije, koja je ujedno i voditeljica projekta “Prilika za sve 2”, a njih dvije su predstavile taj izuzetno važan projekt kojim se osiguravaju pomoćnici u nastavi.

Svečanom rođendanskom slavlju bio je nazočan i Zvonko Jakupić, predstavnik Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica koji je prvašićima zaželio iskrenu dobrodošlicu u veliku obitelj podmladka.

 

zatvori