Srijeda, 27. ožujka 2024.

FOTO: PRAVA FEŠTA Seniori i veterani Miklinovca međusobnom utakmicom zaključili odličnu sezonu

Seniori i veterani Miklinovca zaključili su odličnu sezonu današnjom međusobnom utakmicom nakon koje ih čeka velika fešta. S obzirom na to da su se seniori plasirali u Prvu županijsku ligu, a da su veterani osvojili odlično treće mjesto ne čudi da su Miklinovčani s osmjehom na licu dočekali svoju završnu feštu.

U revijalnoj utakmici u kojoj rezultat nije bio bitan slavili su seniori i to nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca. U regularnom dijelu utakmice bilo je 4:4, a cijelu utakmicu su u vodstvu bili veterani.

Naravno, revijalna utakmica bila je samo izgovor za feštu koja će uslijediti. Vjerujemo da će seniori, veterani, ali i svi ljudi iz kluba dobro proslaviti jednu od najuspješnijih godina u svom klubu.

Dan je posebno obilježio Vanja Pancer koji je obećao, ukoliko se Miklinovec plasira u Prvu ligu, da će obrijati bradu što je i učinio.

Već sutra kreće aktivni odmor za Miklinovčane jer će, iako treninga i utakmica nema, itekako marljivo raditi što na pojačavanju igračkih kadrova, a što na poboljšanju infrastrukture i uvjeta u klubu.

zatvori