Srijeda, 27. ožujka 2024.

FOTO Imbriovečki vatrogasci svečano proslavili 90. rođendan svog DVD-a

Dobrovoljno vatrogasno društvo Imbriovec protekle je subote, 10. lipnja, obilježilo 90. obljetnicu. Bila je to prilika za svečani program na kojemu se zahvalilo svim dugogodišnjim članovima na ustrajnom radu.

Članovi su tako dobili zahvalnice za deset, dvadeset, trideset, četrdeset i pedeset godina rada, no posebno je priznanje dobio Imbro Marjančić koji je već sedamdeset godina u DVD-u Imbriovec.

Za poseban doprinos radu Društva priznanja su dobili i Dragutin Korošec, Damir Polančec, Štefica Sirutka, Dragutin Drvarić, Mario Čanji i Milorad Crljenica.

Proslavi su se pridružila mnoga dobrovoljna društva iz naše okolice poput DVD-a Đelekovec, DVD-a Drnje, DVD-a Torčec i DVD-a Peteranec. Na njihovom dolasku zahvalio im je zapovjednik DVD-a Imbriovec Damir Punek, a gostima se obratio i predsjednik županijske Vatrogasne zajednice Ivan Matosović.

Uz program u Društvenom domu u Imbriovcu održan je i ešalon odnosno povorka koju je vodio zapovjednik Vatrogasne zajednice općine Đelekovec Marko Barić.

Predsjednik Društva Vlado Šipek izrazio je veliko zadovoljstvo održanom proslavom, a posebno se zahvalio Udruzi žena “Ruža” koja je pomogla u organizaciji događaja.

zatvori