Srijeda, 27. ožujka 2024.

SLAVENOVA BUDUĆNOST Sedam darovitih mladih igrača iz Škole nogometa potpisalo stipendijske ugovore

Nogometni klub Slaven Belupo danas je potpisao stipendijske ugovore sa sedmoricom mladih nogometaša iz Škole nogometa pokazavši tako da vjeruje svojoj mladosti te da se, iako je prvenstvo završilo tek jučer, u klubu radi punom parom.

Daroviti mladići koji su potpisali ugovore su: Karlo Slukić (18), Tomislav Srbljinović (18), Ivan Šugić (17), Ivan Dolček (17), Filip Hlevnjak (17), Romano Lisjak (16) i Luka Liklin (16). Slukić i Šugić su vratari, Dolček može pokriti pozicije lijevog beka i lijevog krila, Hlevnjak, Slavenov U-17 reprezentativac, stoper je i desni bek, dok je Srbljinović u juniorima pokrivao pozicije desnog beka i veznog. Šesnaestogodišnji Lisjak je stoper, dok Liklin igra na poziciji veznog igrača.

– Stipendijske ugovore spomenuti mladići su potpisali na preporuku stručnjaka iz Škole nogometa i od kojih Slaven Belupo očekuje uspješan razvoj – poručili su iz Slaven Belupa putem svoje službene Facebook stranice.

Tko zna, možda ćemo nekog od ovih mladića već u idućoj sezoni gledati u seniorskom dresu Farmaceuta. Hvale vrijedan potez kluba koji je nastavio tradiciju potpisivanja ugovora s mladim igračima iz svoje Škole nogometa.

zatvori