Ponedjeljak, 23. svibnja 2022.
Home Aktualno IMAMO DOBITNIKE Tarik Filipović u ulozi Ćire Blaževića zabavit će koprivničku publiku

IMAMO DOBITNIKE Tarik Filipović u ulozi Ćire Blaževića zabavit će koprivničku publiku

0
IMAMO DOBITNIKE Tarik Filipović u ulozi Ćire Blaževića zabavit će koprivničku publiku
Nakon nevjerojatnih uspjeha jednog od najpoznatijih glumaca u regiji, Tarika Filipovića, predstavljamo njegov najnoviji autorski projekt, a Drava.info poklanja vam ulaznice!

Po jednu ulaznicu za predstavu “Ćiro” osvojili su Ivan VukSaša Avirović. Čestitamo!

Spektakluk i Magic Act Show u kojima je sudjelovao kao autor i izvođač slobodno možemo nazvati najuspješnijim predstavama u povijesti hrvatskoga kazališta. S preko 300 odigranih izvedbi koje je vidjela čitava regija, Tarik Filipović predstavlja novi autorski projekt – monodramu o životu Miroslava Ćire Blaževića pod nazivom “Ćiro”.

Nogomet, kao nijedan drugi sport, izaziva buru reakcija, o njemu se polemizira, obožava ga se i napada. Stadioni, navijanja, reprezentacije, svjetska, europska prvenstva, sve to toliko obilježava svakodnevicu da se ti važni datumi gotovo mogu upisivati u kalendar kao državni praznici. Euforija je do vrhunca, stoga se tema ove monodrame nametnula sama. No, osim nogometa u širem smislu, ovdje je u središtu pažnje nešto mnogo zanimljivije. Osoba, karakter, jedna nogometna ikona, koja uz svoje ime veže više asocijacija i anegdota nego bilo koja druga urbana legenda.

Izvor: pou-kop.hr

Što je Ćiro Blažević predstavljao za Tarika kroz njegovo sazrijevanje, kao čovjeka i kao strastvenog nogometnog navijača?

Na koji je način ličnost Ćire Blaževića inspirirala Tarika Filipovića nakon dugogodišnjeg prijateljstva vidjet ćemo kroz ovu duhovitu, ali i dirljivu monodramu.

Osebujan i neponovljiv nogometni trener svih trenera, kako su ga prozvali na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj 1998. čije rečenice citiraju dan danas, njegovo slavno sine moj dalo mu je neizbrisiv osobni pečat, kao i njegova neposrednost, ali i ekscentričnost.

Ulaznice po cijeni 60 kuna za parter i 50 kuna za balkon možete kupiti u Domoljubu, Šarenom dućanu i Hotelu Podravina. Predstava će se održati u utorak, 23. svibnja, od 20 sati u dvorani Domoljub.