Srijeda, 27. ožujka 2024.

KOPRIVNICA U POŽEGI Bojan Tucaković na klupi: Preuzeo sam odgovornost do dolaska novog trenera

Nogometaši Koprivnice danas će u 25. kolu Treće hrvatske nogometne lige Istok gostovati u Požegi kod Slavonije. Turbulentni su dani u koprivničkom trećeligašu, naime trener Želimir Mešnjak u subotu je dao ostavku nakon petog poraza u nizu.

Na klupi u Požegi sjedit će kapetan Bojan Tucaković koji će, kako nam je rekao, preuzeti odgovornost u ovom kolu, dok bi se sutra trebalo znati tko će trajno preuzeti trenersku palicu. Tucaković ujedno neće igrati zbog kartona, a nastup će zbog ozljeda propustiti i Srpak, Brcković i Bukovac.

— Dečki su jučer odradili dobar trening prije teškog gostovanja u Požegi. Idemo odigrati jednu odgovornu utakmicu, a želja nam je da svaki da sve od sebe jer je utakmica jako bitna. I u gostima i kod kuće moramo biti na sto posto jer nikome nije u cilju biti na dnu ljestvice. Imamo neke probleme s kartoniranim i ozlijeđenim igračima, ali to nam nije izgovor. Idemo dati sve od sebe i ostvariti pozitivan rezultat. Pošto sam kartoniran, dobio sam odgovornost kao kapetan da vodim ekipu ova dva dana do dolaska novog trenera — rekao je Tucaković.

S obzirom na to da su Koprivničanci trenutno pretposljednja momčad prvenstva s 22 osvojena boda dok ih Slavonija ima čak 15 više, sigurni smo da ih čeka teška utakmica u Požegi u kojoj bi i osvojeni bod bio veliki rezultat. Mogu li Zeleni doći do pozitivnog rezultata vidjet ćemo nakon današnje utakmice koja će se igrati s početkom u 17 sati.

zatvori