Srijeda, 17. travnja 2024.

FOTO/VIDEO: ‘GORJELE SU GUME’ Šest Koprivničanaca natjecalo se na Street Race Showu u Osijeku

Koprivničanci Robert Lastrić, Mateo Alečković, Kristian Gregurić, Antonio Fernečić, Dominik Nikšić i Alen Majstorović natjecali su se ovog vikenda na Osijek Street Race Showu na kojem je sudjelovalo preko 170 automobilista i 50 motorista.

Kako smo već izvijestili, najbolji rezultat ostvario je Nikšić na motoru koji je u Pro600 klasi osvojio dva prva mjesta odvozivši osobni rekord. Osim njega, na motoru se natjecao i Alen Majstorović, koji je također odvozio osobni rekord što mu je bilo dovoljno za dva četvrta mjesta.

Ostali Koprivničanci vozili su automobile, ali nisu uspjeli doći do medalja i pehara. Najbliži tome bio je Alečković koji je stigao do četvrtine finala, dok su se Lastrić, Gregurić, i Ferenčić od natjecanja oprostili u ranijoj fazi natjecanja, što zbog ‘probijanja klase’, što zbog poraza na stazi.

Osječku utrku obilježila je visoka temperatura za ovo doba godine koja se gotovo nije ni spuštala ispod 30 stupnjeva, a zaista impresivno zvuči da su u dva dana na Street Raceu odvožene čak 1174 utrke.

zatvori