Četvrtak, 25. travnja 2024.

FOTO Streljači Podravke primili veliko nacionalno priznanje

Streljačkom klubu Podravka dodijeljen je Trofej Hrvatskog streljačkog saveza. Nagrada je to za dugogodišnji aktivan rad i doprinos razvitku streljaštva u Republici Hrvatskoj.

Trofej Hrvatskog saveza primio je predsjednik koprivničkog kluba Mario Kos koji je istaknuo da je ova nagrada priznanje osnivačima kluba i svim njegovim članovima u 65-godišnjoj povijesti.

Osim velike nagrade, Podravkaši su iza sebe imali i bogat streljački vikend. Ivana Babić osvojila je deveto mjesto u Osijeku u finalu Kupa Hrvatske u gađanju ISSF zračnom puškom. Ilan Blažek i Luka Jambreš boje kluba branili su na Prvenstvu Hrvatske u gađanju serijskom zračnom puškom za kadetske kategorije. Ilan je osvojio 37., a Luka 44. mjesto.

Seniorska ekipa Podravke ostvarila je odličan rezultat osvojivši brončanu medalju na drugom kolu kupa Hrvatskog streljačkog saveza u disciplini leteće mete – trap, također u Osijeku. Koprivničanci su nastupili u sastavu Damir Mehkek, Krunoslav Srbljinović i Tihomir Marjančić. Što se tiče pojedinačnih rezultata Mehkek je bio četvrti, a Marjančić sedmi.

zatvori