Petak, 29. ožujka 2024.

FOTO: PRAZNIK RADA Koprivničancima podijeljeno četiri i pol tisuće porcija graha

Mnoštvo Koprivničanaca okupilo se danas poslijepodne na Zrinskom trgu kako bi Praznik rada tradicionalno proslavili i uz besplatnu porciju graha.

Kao što je bilo i najavljeno, podijeljeno je oko četiri i pol tisuća porcija, a osobno su ih dijelili predstavnici gradske vlasti predvođeni zamjenikom koji obnaša dužnost gradonačelnika Mišelom Jakšićem i njegovom zamjenicom Melitom Samoborec. Pridružili su im se, između ostalih, i predsjednik Uprave Podravke Marin Pucar te članica Uprave Ljiljana Šapina.

– Nastavljamo jednu lijepu tradiciju, hvala svim sponzorima, pogotovo Podravki koja nam je i ove godine partner. Kad pričao o cijelom ovom produženom vikendu mogu reći da mi je jako drago da smo imali podosta ljudi na Pipsima, da smo i na Plavom orkestru i Danijeli Martinović imali doista pun trg i vjerujem da će tako biti i večeras na Tragovima i Beginima. Ponosni smo da je Koprivnica živnula što je pokazatelj da se događaju pozitivna gospodarska kretanja, ali i da se Koprivničanci vole zabaviti i proveseliti – rekao je Jakšić tim povodom.

Dodajmo samo da je sve spremno za večernji glazbeni program koji u 19:30 sati otvaraju Tragovi, a od 20:30 pozornicu na Zrinskom trgu preuzimaju Begini.

zatvori