Četvrtak, 28. ožujka 2024.

FOTO Evo rezultata velikog Rotorovog maratona XCM Koprivnica

Brdsko-biciklistički maraton XCM Koprivnica 2017. u organizaciji Biciklističkog kluba Rotor te pod medijskim pokroviteljstvom Radio Drave i portala Drava.info svečano je zaključen dodjelom nagrada i priznanja na Zrinskom trgu.
Petra Stručić. Snimio Marko Posavec.

Težu trasu prvi je završio Mađar Zsolt Bür odvozivši ju za nešto manje od 3 sata i 17 minuta. U istoj, Elite kategoriji, ali u ženskoj konkurenciji, drugo mjesto osvojila je mlada Rotorovka Petra Stručić s vremenom od 5 sati i 19 minuta.

Najbolje vrijeme na kraćoj stazi ostvario je junior Josip Meštrić – 2 sata i 50 minuta.

Sjajan je bio Rotorovac Ozren Komlenac s osvojenim šestim mjestom u kategoriji veterana na težoj A stazi, a Rotorov predsjednik Siniša Herman osvojio je također šesto mjesto u kategoriji veterana B. U istoj kategoriji nastupio je i Damir Kukec, ali nije uspio završiti utrku. Ivan Udorović iz BK Lood osvojio je prvo mjesto u veteranskoj C kategoriji.

Predrag Žagar. Snimio Marko Posavec.

U rekreativnoj kategoriji od 40 do 49 godina Koprivničanac Predrag Žagar osvojio je sjajno drugo mjesto s vremenom od 4 sata i 21 minute na kraćoj stazi. U kategoriji rekreativaca do 39 godina Antonio Vidović bio je 8., a Žarko Ilibašić 10. Davor Popijač osvojio je drugo mjesto u kategoriji rekreativaca iznad 50 godina.

Drugo mjesto u rekreativnoj ženskoj kategoriji osvojila je Rotorova Kristina Lukačević s vremenom od 4 sata i 46 minuta.

>> Svi rezultati maratona XCM Koprivnica 2017. (PDF)

zatvori