Petak, 26. travnja 2024.

Petra Sedlanić i Kristijan Kereša mladi su koprivnički par koji će vam proširiti kulinarske horizonte

Mladi koprivnički par Petra Sedlanić i Kristijan Kereša ovih su dana pokrenuli novi zanimljivi projekt kreiranjem Facebook stranice ‘E – si gladan?. Riječ je o dvoje internet entuzijasta, studentici novinarstva Petri koja voli pisati te kuharu Kristijanu koji je radio i za Podravku.
Foto: Privatna arhiva.

Kako kažu, o nekom zajedničkom projektu pričali su već neko dulje vrijeme, ali sama ideja proizašla je iz Petrinih fakultetskih obaveza u kojima se bavila gastro kutkom na studentskoj stranici E-reaList.

— Na pokretanje projekta “on kuha, ona piše” odlučili smo se jer volimo priče, publika voli priče, a ova, o nama kao paru koji zajedno radi nešto fora, iskrena je i bez forsiranja. Kad pogledamo naš život mimo stranice, stvarno većinu dana on kuha i ona piše, a sad smo to preselili u zajednički projekt o kojem pričamo otkad smo se upoznali — rekli su nam Kristijan i Petra.

Na njihovoj stranici, osim lijepih slika, mogu se pronaći recepti i savjeti. Žele pomoći ljudima svojim savjetima i pokušati im približiti modernu hranu kako bi se odmaknuli od klasičnih jela i upoznali nove načine pripreme hrane.

— Uz to, moja velika želja je upoznati ljude sa što više namirnica i educirati ih o kuhanju da ga neki možda zavole kao i ja — rekao je Kristijan.

Foto: Privatna arhiva.
zatvori