Četvrtak, 25. travnja 2024.

DRUGA ŽNL Vruće u Vojakovcu, Omladinac protiv Gornje Rijeke, Fonjak: Možda i najvažnija utakmica

Ovog vikenda igrat će se 22. kolo Druge županijske nogometne lige. I dok je Ferdinandovac na milimetar od osvajanja naslova, na dnu ljestvice velika je borba za opstanak. U najvećoj opasnosti su Viktorija i Reka, a mirni ne mogu biti ni Prugovac ni herešinski Omladinac. Krenimo redom.

Herešinčani će na svom travnjaku ugostiti Gornju Rijeku u, za njih, vrlo važnoj utakmici. S pobjedom bi Omladinac došao na korak od ostanka u ligi. — Nama je svaka utakmica važna, ali ova bi se mogla istaknuti kao najvažnija. Želimo potvrditi tri boda koja smo osvojili u Gotalovu prošli tjedan. Gornja Rijeka je promjenjiva momčad. Dobiju kada se ne nadaš, a opet i izgube kada se ne nadaš, tako da nas sigurno čeka teška utakmica. Kompletni smo, imamo prednost domaćeg terena i nadam se da će moji dečki shvatiti ozbiljnost utakmice i upisati tri boda. U posljednjim kolima imamo protivnike s kojima možemo igrati i ja sam uvjeren da ćemo ostati u ligi — rekao nam je trener Omladinca Mario Fonjak.

U Vojakovcu ćemo gledati zanimljivu utakmicu između Viktorije i Tehnike. Susret ovih dvaju takmaca prošle polusezone je prekinut jer su Vojakovčani iziritirani odlukama suca napustili teren. Dugo su se vukli repovi poslije tog susreta, a kako će proći njihov novi dovoboj vidjet ćemo u nedjelju. Reka će pak na svom travnjaku imati težak zadatak protiv sigečke Mladosti. — U Vojakovcu ćemo gledati tvrdu utakmicu i mislim da neće biti pobjednika. U Reki će pak tri boda osvojiti Mladost, što će odgovarati i nama — prognozira trener Omladinca.

Trećeplasirana Lipa na svom će travnjaku odmjeriti snage s Hrvatskim bojovnikom dok će u Bregima igrati Mladost i Miklinovec. — Lipa neće imati velikih problema protiv Hrvatskog bojovnika, dok će u Bregima pobijediti Miklinovec — dodao je Fonjak.

Ferdinandovac ne bi trebao imati velikih problema protiv GOŠK-a, dok će u Starigradu istoimeni domaćin nove bodove tražiti protiv Prugovca. — U obje utakmice slavit će domaćini. Ferdinandovac i Starigrad upisat će nova tri boda — zaključio je Fonjak.

Sve utakmice 22. kola Druge županijske nogometne lige igrat će se u nedjelju s početkom u 17 sati.

Druga ŽNL – 22. kolo

Rezultate prognozira Mario Fonjak, trener Omladinca (Herešin).

Nedjelja, 7. svibnja
17:00
Vojakovac: Viktorija – Tehnika X
Reka: Reka – Mladost S 2
Hlebine: Lipa – Hrvatski bojovnik 1
Koprivnički bregi: Mladost – Miklinovec 2
Ferdinandovac: Ferdinandovac – GOŠK 1
Herešin: Omladinac – Gornja Rijeka 1
Starigrad: Starigrad – Prugovac 1

zatvori