Četvrtak, 25. travnja 2024.

FOTO: BAMBINO KUP Pogledajte nastup najboljih mladih uzgajivača teladi Podravine i Prigorja

Deseti po redu Bambino kup mladih uzgajivača teladi od 3 do 14 godina starosti održan je danas na sajmišnom prostoru u Koprivnici u sklopu Dana travnjaka.

Predstavljanju mladih uzgajivača prisustvovao je i župan Darko Koren koji je tom prilikom zahvalio djeci i roditeljima te svima koji su svojim radom doprinijeli organizaciji manifestacije. — Bambino kup je naša tradicija i zaista je pravi pokazatelj našeg pogleda na poljoprivredu, našeg usmjerenja i želje da mladi naraštaji, pred kojima je budućnost, ostanu živjeti na ruralnim prostorima i nastave se baviti poljoprivredom — naglasio je.

Nastupili su Antonio Bedoić iz Križevaca, Antonija Koceban iz Sv. Ivana Žabna, Mila Jug iz Koprivnice, Antonia Bedoić iz Križevaca, Martina Herak iz Sv. Ivana Žabna, Dorijan Ivšak iz Sv. Ivana Žabna, Lucian Ivšak iz Sv. Ivana Žabna, Fabian Krnjak iz Koprivnice, Ivan Patačko iz Đurđevca, Petra Koceban iz Sv. Ivana Žabna, Mateo Benotić iz Koprivnice, Teo Matijašić iz Sv. Ivana Žabna, Lana Patačko iz Đurđevca, Krešo Gudić iz Križevaca, Marko Gudić iz Križevaca i Antonio Arki iz Križevaca.

Župan Koren i ravnatelj Hrvatske poljoprivredne agencije Zdravko Barać mladim su uzgajivačima uručili zaslužena priznanja i medalje, dok im je dr. sc. Marcela Andreata-Koren ispred Visokog gospodarskog učilišta Križevci uručila poklon pakete.

zatvori