Subota, 20. travnja 2024.

ZELENI U BJELOVAR Tucaković: Sjećamo se poraza iz priprema, želimo popraviti dojam

Nogometaši Koprivnice sutra će u Bjelovaru igrati 21. kolo Treće hrvatske nogometne lige Istok. Nakon dvije velike pobjede protiv Varaždina i Bedema, Koprivničanci su u prošlom kolu odigrali utakmicu za zaborav i uvjerljivo izgubili u Belišću.

Sigurno je da će Zeleni učiniti sve da se iskupe za prošlotjedno izdanje, a veliki motiv za Bjelovar im ni ne treba s obzirom na to da su ih Bjelovarčani u posljednjem pripremnom susretu pred proljetni dio prvenstva svladali s uvjerljivih 0:5. Zar je potreban veći motiv od toga da se sutra odigra utakmica s, kako se u nogometu kaže, dvjesto posto?

>> FOTO Koprivnica poražena u Belišću, Mešnjak: Ovakvim pristupom ne možemo dobiti nikoga

— Svakako da je utakmica u Belišću bila za zaborav. Nakon dvije odlične utakmice u Varaždinu i doma s Bedemom odigrali smo susret daleko ispod svojih mogućnosti. Sigurno je da želimo popraviti dojam. Ekipa cijeli tjedan zajedno s trenerom marljivo radi i idemo u Bjelovar odigrati što bolju utakmicu. Sjećamo se dobro i poraza iz pripremne utakmice s njima, idemo se nadigravati pa neka bolji pobijedi. Stanje u momčadi je dobro, kao što sam rekao na početku dečki dobro treniraju, jedino nas ozljede ne štede, ali stisnut ćemo zube za bodove — rekao nam je kapetan Koprivnice Bojan Tucaković.

Mogu li se igrači trenera Želimira Mešnjaka vratiti na pobjedničke staze saznat ćemo nakon sutrašnje utakmice koja će se igrati s početkom u 16:30. Eventualnom pobjedom Koprivnica bi preskočila Bjelovar na prvenstvenoj ljestvici.

zatvori