Petak, 29. ožujka 2024.

VINKO MEĐIMOREC Nakon osam mjeseci ponovno na terenu i spreman za prvu proljetnu pobjedu

Nogometaši Slaven Belupa ove će subote u sklopu 28. kola Prve hrvatske nogometne lige na gostovanju kod zaprešićkog Intera pokušati doći do svoje prve proljetne pobjede.

U prošlom kolu Farmaceuti su osvojili bod u Splitu kod Hajduka što im je sigurno napunilo samopouzdanje. U dosadašnja tri međusobna susreta Slavena i Intera koprivnički prvoligaš dva puta je slavio u Koprivnici rezultatom 2:0, dok je u Zaprešiću bilo 1:1. — Nismo pobijedili od 12. mjeseca i naravno da nam je želja prekinuti ovaj negativan niz. Dat ćemo sve od sebe, kao i u svakoj utakmici do sada. Igramo dosta dobro, ali nam nedostaje uvijek nešto malo da osvojimo sva tri boda. Kvalitetu imamo i toga smo svjesni tako da nema prevelike nervoze jer je samo pitanje vremena kada ćemo ostvariti pobjedu — rekao nam je Vinko Međimorec, mladi stoper Slaven Belupa.

Vinko se nakon duge pauze vratio u momčad Farmaceuta na oduševljenje brojnih njegovih navijača iz Koprivnice. — Vratio sam se nakon dugačkih osam mjeseci u pretprošlom kolu protiv Lokomotive. Žao mi je što u toj utakmici nismo uspjeli doći do pobjede, ali što je tu je. Sretan sam što je ozljeda iza mene i sada sam u potpunosti posvećen tome da ponovno dođem do standardnog mjesta u prvih 11 — dodao je Međimorec.

Da u Zaprešiću neće biti lagano, ali i da Farmaceuti mogu do tri boda složio se još jedan mladi stoper Slavena, Aleksandar Jovičić. — Sigurno je da nas čeka teška utakmica. Inter je, kao i mi, ušao malo slabije u proljeće. Mi se nadamo da ćemo pokazati naše dobre strane i naravno da nam je velika želja da mi budemo na kraju ti koji će slaviti. Vrijeme je da se napokon sreća okrene na našu stranu. Što se tiče moje forme, ja sam zadovoljan, naravno, ima dosta prostora za napredak, ali generalno sam zadovoljan — kaže Jovičić.

Može li Slaven do svoje prve proljetne pobjede vidjet ćemo nakon utakmice protiv Intera koja će se igrati s početkom u 17 sati.

zatvori