Četvrtak, 25. travnja 2024.
Home Promo SVJETSKI DAN ZDRAVLJA Dođite na Bazene Cerine i učinite nešto dobro za svoje tijelo

SVJETSKI DAN ZDRAVLJA Dođite na Bazene Cerine i učinite nešto dobro za svoje tijelo

0
SVJETSKI DAN ZDRAVLJA Dođite na Bazene Cerine i učinite nešto dobro za svoje tijelo
Izvor: GKP Komunalac.
Izvor: GKP Komunalac.
Povodom obilježavanja Svjetskog dana zdravlja, Gradsko komunalno poduzeće Komunalac poziva vas da u petak, 7. travnja posjetite Gradske bazene Cerine te iskoristite pogodnost korištenja bazena dva sata po cijeni jednoga u vremenu od 8 do 14 sati.

Dodatno, u suradnji s Podravkom i Gradskim društvom Crvenog križa, od 17 do 20 sati očekuje vas zanimljiv sadržaj. U predvorju bazena djelatnici i volonteri koprivničkog Crvenog križa posjetiteljima će mjeriti tlak, razinu šećera u krvi i predstaviti tzv. “pijane naočale” koje će svi moći isprobati i tako iskusiti kako je to biti pod utjecajem alkohola ili droga. Očekuje vas i kratka edukacija o bolestima srca i krvnih žila te će na tu temu biti podijeljene brošure radi prevencije bolesti.

Podravkini gastro-promotori pripremit će vam zdrave voćne i povrtne smoothieje – napitke koji će vas osvježiti i ispuniti potrebnim vitaminima, uz savjete Podravkinih nutricionista o zdravoj prehrani.

— Kretanje je siguran izbor za zdravlje, obilježimo Svjetski dan zdravlja zajedno. Vidimo se na Gradskim bazenima Cerine, 7. travnja od 17 do 20 sati — pozivaju iz Komunalca.

Izvor: GKP Komunalac.
Izvor: GKP Komunalac.
zatvori