Četvrtak, 25. travnja 2024.

Slaven odlazi u Vinkovce, a Stevanović iz Slavena?

Nogometaši Slaven Belupa sutra će u sklopu 29. kola Prve hrvatske nogometne lige gostovati kod posljednjeplasirane momčadi prvenstva vinkovačke Cibalije.

U tri ovosezonska međusobna susreta Farmaceuti su Vinkovčane svladali dva puta u Koprivnici dok je u Vinkovcima utakmica završila bez pogodaka. Trener koprivničkog prvoligaša Željko Kopić neće moći računati na kapetana Vedrana Purića i najboljeg igrača Nikolu Pokrivača, ali unatoč izostancima u Vinkovce se ide po pozitivan rezultat.

– Mi ćemo pokušati, u kontekstu ovih igara koje pružamo, posebno u gostima, doći do pozitivnog rezultata. Ako se pruži prilika sigurno je da ćemo pokušati osvojiti sva tri boda. Ekipa je u dobrom stanju i vjerujem da možemo prikazati dobar i pravi nogomet i uz takvu igru doći do rezultata koji priželjkujemo – rekao je Željko Kopić.

S najavom trenera složio se vezni igrač Slaven Belupa Dalibor Stevanović oko kojeg kruže priče da na ljeto odlazi iz Koprivnice.

– Vjerujte mi da u ovom trenutku razmišljam samo o Cibaliji sutra i idućim utakmicama koje nam slijede. Vrijeme će pokazati svoje. Sjest ćemo i razgovarati. Ponavljam, koncentriran sam samo na utakmice, da odigramo što bolje i osvojimo što više bodova – rekao je Stevanović.

Utakmica Cibalije i Slavena igrat će se sutra u Vinkovcima s početkom u 20 sati.

zatvori