Četvrtak, 25. travnja 2024.

SLAVEN PROTIV SPLITA Željko Kopić: ‘Ne obazirem se na tradiciju, spremni smo za taj ogled’

Nakon vrlo vrijedne pobjede u susretu prošlog kola s Dinamom nogometaši Slaven Belupa u nedjelju gostuju kod Splita, jednog od najnezgodnijih suparnika.

Naime, Splićani su u dosadašnja tri ovosezonska susreta Slavenu Belupu oduzeli čak sedam bodova što ukazuje da su itekako opasni za sastav trenera Željko Kopića.

– Jako dobro smo odradili posao s Dinamom što nam je donijelo toliko željenu prvu proljetnu pobjedu. Split nam je zaista neugodan protivnik, ali ja se previše ne obazirem na tradiciju već se usredotočujem na svaku sljedeću utakmicu. Splićani ovog proljeća igraju dobro i sigurno će s nama ići na pobjedu, no mi smo spremni za taj ogled i uz angažman, te pristup koji smo pokazali s Dinamom imamo izglede na uspjeh – istaknuo je na konferenciji za medije uoči odlaska u Split trener Farmaceuta i nastavio:

– Zbog tri javne opomene nedostajat će nam najbolji strijelac Heber i “veznjak” Burić no za momčad će kandidirati Bouadla, Ivanovski i Aliti. Nemamo ozlijeđenih igrača i možemo sastaviti dobru ekipu.

– Dat ćemo sve od sebe kao i s Dinamom i vjerujem u osvajanje bodova. Neće nam biti lako, ali neće biti niti njima. Atmosfera nakon pobjede s Dinamom je sjajna i to nas motivira da i na Parku mladeži pokažemo svoju kvalitetu – zaključio je vratar Antun Marković.

Nedjeljna utakmica u Splitu počet će u 19 sati, a vodit će je internacionalac Ivan Bebek iz Rijeke. Njegovi pomoćnici bit će Goran Perica iz Šibenika i Robi Kezele također iz Rijeke. Četvrti sudac je Marin Vidulin iz Kanfanara.

zatvori