Petak, 26. travnja 2024.

Slaven Belupo osvojio bod u Splitu

Nogometaši Slaven Belupa odigrali su neriješeno na gostovanju kod Splita u 31. kolu Prve hrvatske nogometne lige. Rezultat nakon devedeset minuta bio je 0:0.

U prvom poluvremenu Slaven je prijetio preko Bouadle i Christensena, ali što nepreciznost, što odlični golman Splita Duka ispriječili su se Farmaceutima. S druge strane, odličan je bio i golman koprivničkog prvoligaša Antun Marković koji je u nekoliko navrata odlično reagirao i tako spašavao Slaven.

U drugom dijelu gledali smo izjednačenu utakmicu u kojoj su prilike za postizanje pogotka imale obje momčadi, ali nikako nisu uspjele zatresti mrežu. Najzanimljiviji trenutka dogodio se petnaestak minuta prije kraja utakmice kada je domaći napadač Pešić dobio crveni karton nakon jednog prigovora sucu Bebeku. Pokušali su to Farmaceuti iskoristiti, pritisnuli su Splitovce na svoju polovicu, ali put do mreže nisu pronašli.

Slaven je trenutno petoplasirana momčad Prve lige s 35 osvojenih bodova, a u idućem kolu na koprivničkom Gradskom stadionu ugostit će momčad Istre.

SASTAV SLAVENA: Marković – Purić, Musa, Jovičić, Melnjak – Christensen, Katić, Bouadla – Ivanovski, Tadić, Barić. Još su igrali: Arap, Međimorec, Bogojević. Trener: Željko Kopić.

zatvori