Četvrtak, 25. travnja 2024.

Slaven Belupo i dalje bez pobjede, neriješeno u Zaprešiću

Slaven Belupo očito je pretplaćen na remije. U 28. kolu Prve hrvatske nogometne lige na gostovanju u Zaprešiću kod Intera odigrali su 1:1 i tako upisali svoj deseti remi ove sezone.

Farmaceuti su loše ušli u utakmicu te su već u sedmoj minuti gubili s 1:0. Strijelac je bio Puljić. Slaven se trudio da dođe do izjednačenja, a to mu je za nogom pošlo tek u 82. minuti. Jedan ubačaj sa strane u pogodak je pretvorio Burić koji se odlično snašao pred golom Intera te je zabio za za 1:1.

Do kraja susreta golman domaćina dobio je izravni crveni karton, ali koprivnički prvoligaš nije uspio iskoristii brojčanu prednost.

Farmaceuti su trenutno su trenutno šestoplasirana momčad prvenstva s 31 osvojenim bodom.

MAXTV PRVA LIGA, 28. KOLO:

INTER : SLAVEN BELUPO 1:1 (1:0)

ZAPREŠIĆ – ŠRC Zaprešić. Glavni sudac: Duje Strukan (Split). Pomoćnici: Goran Perica i Mario Pepur. Četvrti sudac: Ivan Vučković. Delegat: Ivica Šparavec.

INTER: Mrmić, Komorski, Mesfin, Kolar, Postonjski, Čale, Šarić, Puljić, Filipović, Brlečić, Mazalović. TRENER: Samir Toplak.

SLAVEN BELUPO: Blažević, Purić, Međimorec, Barić, Katić, Jovičić, Heber, Bouadla, Stevanović, Tadić, Melnjak. TRENER: Željko Kopić.

STRIJELCI: 1:0 Puljić 4′, 1:1 Burić 82′

zatvori