Srijeda, 17. travnja 2024.

RK KOPRIVNICA Dječaci A osigurali državnu završnicu, seniori slavili protiv Čakovca

Mladi rukometaši Rukometnog kluba Koprivnica, dječaci A pod vodstvom trenera Antonija Pranjića, s dvjema pobjedama osigurali su državnu završnicu koja će se od 25. do 28. svibnja igrati u Umagu.

Ovaj veliki uspjeh Koprivničanci su izborili kolo prije kraja svladavši Viroviticu s 25:13 i Garešnicu s 26:14. Posebno valja istaknuti da igrači trenera Pranjića u 12 proljetnih utakmica imaju skor od 11 pobjeda i jednog remija što je sigurno hvale vrijedan uspjeh.

— Prije početka sezone postavili smo cilj da moramo biti bolji i jači nego prošle godine. Eto, taj cilj nam se kroz prvenstvo ostvario. Dvije utakmice prije kraja prvenstva smo treći, imamo 12 utakmica u nizu bez poraza i sigurno da smo zadovoljni ostvarenim. Sad nam preostaje mjesec dana napornog treniranja da na Završnici pokažemo svoje pravo lice i da budemo bolji nego prošle godine — rekao nam je Antonio Pranjić.
Pobjedu su upisali i seniori RK Koprivnice koji su u odsustvu trenera Branka Krajačića također bili pod vodstvom Antonija Pranjića. Na gostovanju u Nedelišću svladali su drugu ekipu Čakovca s uvjerljivih 37:22. Najefikasniji u redovima koprivničkog trećeligaša bio je Peić s devet pogodaka. Svi igrači su dobili svoju minutažu te su ju odlično iskoristili.
Kadeti su pak, pod vodstvom trenera Branka Krajačića, upisali dva poraza u Senju. Domaćin je bio bolji rezultatom 29:21, a u drugom susretu Koprivnicu je porazio Poreč rezultatom 24:17.
zatvori