Utorak, 26. ožujka 2024.

Renesansnom festivalu uručeno priznanje Superbrands

Superbrands Hrvatska predstavio je na svečanosti u Zagrebu, održanoj u četvrtak navečer, šesto izdanje Superbrands knjige i dodijelio prestižna priznanja Superbrands Hrvatska 2016./17. najboljim brendovima.

Među tridesetak dobitnika našao se i koprivnički Renesansni festival, a plaketu koja potvrđuje snagu i kvalitetu ove manifestacije preuzeo je direktor Turističke zajednice grada Koprivnice i autor Renesansnog festivala Renato Labazan.

— Moćan brend nije onaj koji ima samo dobre financijske rezultate, nego onaj koji ima i visoku emocionalnu vrijednost kod potrošača. On postaje snažan, pozitivan brend, s dugoročnom lojalnošću prema potrošačima, visokoj kvaliteti i svjesnosti o imenu brenda. Tržištu su potrebni takvi jaki brendovi — izjavio je Zoran Sazdovski, direktor Superbrands Adriatica.

Upravo tako visoka emocionalna vrijednost festivala koji je po ocjeni stručnog vijeća i potrošača svojom originalnošću, zabavnim i edukativnim sadržajem te turističkom pričom oduševio brojne generacije posjetitelja donijela mu je i epitet Festivala s dušom.

Izvor: TZ grada Koprivnice.
zatvori