Srijeda, 27. ožujka 2024.

PRVA ŽNL Derbi u Legradu, Molvarci prijete Imbriovčanima, Jagić: Nek’ nam domaći teren donese prevagu

Pred nama je 20. kolo Prve županijske nogometne lige. Sve utakmice na rasporedu su u nedjelju, a čeka nas nekoliko iznimno zanimljivih susreta.

Molvarska Mladost će na svom travnjaku ugostiti imbriovečki Borac. Molvarci su u prošlom kolu svladali Kalinovac s 0:3 i tako se odmaknuli od zone ispadanja. Sigurno je da će biti ‘tvrd orah’ za drugoplasirane Imbriovčane koji imaju imperativ pobjede ukoliko žele nastaviti lov za vrhom ljestvice.

— Očekujemo tvrdu i neizvjesnu utakmicu protiv jedne od najboljih ekipa u ligi. Nadam se da će napokon i naš domaći teren donijeti prevagu. Prošlotjednom pobjedom u Kalinovcu došli smo do sredine ljestvice, mislim da bismo s dvije dobre partije u nizu otklonili svaki problem oko ostanka u ligi — rekao nam je trener/igrač Mladosti Goran Jagić.

Derbi kola igrat će se u Legradu gdje će Graničar ugostiti prvoplasirani Tomislav iz Drnja. Treća najbolja obrana lige protiv drugog najboljeg napada garantira nam zanimljivu utakmicu. Kloštranska Mladost u prošlom kolu kiksala je na svom travnjaku protiv kunovečkog Bratstva, a iskupljenje će tražiti u nedjelju u Peterancu protiv Panonije. — U Legradu će se igrati tvrda utakmica u kojoj ni jednoj momčadi ne bih dao prednost, bit će x. Kloštrani su kvalitetnija momčad od Peterančana i nakon prošlotjednog kiksa upisat će tri boda — prognozira Jagić.

Zanimljiva utakmica igrat će se u Novigradu gdje će Drava ugostiti Tomislav iz Žabna. Domaćin bi se eventualnom pobjedom uvelike približio osiguravanju opstanka u Prvoj ligi, dok gostima ‘gori pod nogama’ jer imaju samo tri boda više od posljednjeplasiranog Fugaplasta. Fenjeraši iz Gole će pak na svom travnjaku ugostiti đelekovečki Osvit. — Drava i Tomislav su podjednake momčadi i vjerujem da u tom susretu neće biti pobjednika, dok će Osvit slaviti u Goli — riječi su Jagića.

Bratstvo će u Kunovcu ugostiti Kalinovac, a u Ždali će igrati Prekodravac i ivanečka Sloga. — Vjerujem da Bratstvo može svladati Kalinovac, a utakmica Prekodravca i Sloge završit će remijem — zaključio je Jagić.

Sve utakmice na rasporedu su u nedjelju s početkom u 16 sati.

Prva ŽNL – 20. kolo

Rezultate prognozira Goran Jagić, trener Mladosti (Molve)

Nedjelja, 23. travnja
16:00
Peteranec: Panonija – Mladost KP 2
Kunovec: Bratstvo – Kalinovac 1
Molve: Mladost-Molve – Borac 1
Legrad: Graničar – Tomislav D X
Gola: Fugaplast – Osvit 2
Novigrad Podravski: Drava – Tomislav SIŽ X
Ždala: Prekodravac – Sloga X

zatvori