Četvrtak, 25. travnja 2024.

FOTO Pripreme u tijeku, veliki Tour of Croatia stiže u Koprivnicu!

Spektakularna biciklistička utrka Tour of Croatia sutra (u utorak) stiže u Koprivnicu. U centru grada u tijeku su opsežne pripreme jer ovoga puta biciklisti neće samo projuriti kroz srce Podravine kao lani, već će cilj prve etape biti upravo na našem Zrinskom trgu.

Biciklisti će dva puta proći Koprivnicom, prvi put u prolazu prema Ludbregu i zatim 40 – 50 minuta kasnije u samoj završnici prve etape. U centru grada bit će organiziran i show program u trajanju od oko sat vremena.

>> Opširnije o prvoj etapi utrke Tour of Croatia i zatvaranju prometa

Podsjetimo: promet će tijekom prolaska biciklista biti u potpunosti zatvoren. Biciklisti će u našu županiju ući oko 14:30 do 15 sati u Kloštru Podravskom. Zatim će Podravskom magistralom (državnom cestom D-2) doći do Đurđevca, proći kroz grad (trasom Ulica grada Vukovara – Vinogradska ulica – Ulica S. Radića – Trg sv. Jurja – Ulica Đure Basaričeka – Ulica bana Josipa Jelačića) te negdje oko 15:30 do 16:00 doći do Koprivnice.

U Koprivnicu će ući preko nadvožnjaka na Bjelovarskoj cesti, na rotoru kod bolnice skrenuti lijevo te proći preko Trga bana Jelačića i Zrinskog trga Starčevićevom na Varaždinsku i dalje prema Ludbregu. Nakon kruga po Ludbreškim vinogradima vratit će se istom rutom u Koprivnicu. Dolazak na cilj očekuje se između 16:40 i 17:10.

zatvori