Četvrtak, 25. travnja 2024.

IMAMO DOBITNIKE Dođite na Noć knjige i kući ponesite putopisnu knjigu Dvine Meler!

Dvina Meler i Boris Veličan u sklopu Noći knjige u koprivničkoj Knjižnici i čitaonici ‘Fran Galović’ održat će zajedničko predavanje pod naslovom ‘Nepodnošljiva lakoća putovanja’. Portal Drava.info tim povodom svojim čitateljima poklanja istoimenu knjigu Dvine Meler.

Po jednu knjigu “Nepodnošljiva lakoća putovanja” osvojile su Lidija Hegedušić, Anka Ribić i Patricija Andrašić. Čestitamo!

Dvina Meler autorica je dviju putopisnih knjiga, stotina reportaža, nosi crni pojas u karateu te ponosna vlasnica dozvole za upravljanje zrakoplovom, a Boris Veličan akademski je producent, autor triju putopisnih knjiga, mnogobrojnih reportaža, filmova i dokumentaraca.

>> Cijeli program Noći knjige 2017. u Koprivnici

Na predavanju saznajte kako izgleda voodoo ceremonijal iz prve ruke kad isti ne prežive svi sudionici, kakva je to biljka iboga što navodno liječi od ovisnosti i traumi iz života i prigodom koje čovjek često doživi izvantjelesno iskustvo, što je Cargo kult i kako je spavati visoko u krošnjama u nastambama Korowai plemena… Sve će vam to ispričati Dvina Meler, putnica koja je dosad posjetila 170 zemalja. Boris Veličan, putnik koji se potukao barem 170 puta diljem svijeta, donosi vam priče s 2.609 km dugog pješačenja od Rusije do Francuske, zatim s dva putovanja cestom do Kine i nazad, pješačenja od Zagreba do Sahare te jednogodišnjeg ribarenja na ledenom Beringovom moru.

Predavanje počinje u petak, 21. travnja19 sati na Stručno-znanstvenom odjelu koprivničke knjižnice.

Sretnim dobitnicima Dvina Meler će osobno uručiti knjigu na predavanju.

zatvori