Srijeda, 24. travnja 2024.

Podravka potpisala ugovor s velikim katarskim distributerom, jača poziciju na Bliskom istoku

Podravka je potpisala ugovor o distribuciji s velikim katarskim distributerom čime je dobila jakog partnera koji će joj omogućiti ulazak na sva prodajna mjesta u Kataru te dugoročni razvoj poslovanja na jednom od ključnih tržišta regije Bliski istok i Sjeverna Afrika, priopćeno je iz Starčevićeve.

Potpisivanje ugovora upriličeno je tijekom posjeta predsjednice Republike Hrvatske, predsjednika Hrvatske gospodarske komore i delegacije hrvatskih gospodarstvenika. Stoga je i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović na svom Facebook profilu čestitala koprivničkoj kompaniji na sklopljenom poslu i poručila: “Neka to bude uvod u intenzivniju suradnju između Hrvatske i Katara.”

Recimo i da je Podravka u 9 zemalja regije Bliski istok i Sjeverna Afrika prisutna dvije godine. Svoje poslovne procese koprivnička je kompanija prilagodila specifičnostima ovog tržišta i potrebama stanovnika te je kompletan asortiman prilagođen komunikacijom na arapskom jeziku, razvijeni su potpuno novi proizvodi, a uspješno je provedena i halal ceertifikacija.

zatvori