Srijeda, 17. travnja 2024.

FOTO Obrtnička škola obilježila Dan sporta, učenici i profesori igrali nogomet, košarku i odbojku

Obrtnička škola Koprivnica danas je obilježila Dan sporta. Iako rezultati nisu bili bitni već su druženje i zabava bili u prvom planu, gledali smo zanimljive nogometne, košarkaške i odbojkaške dvoboje. Na terenu dvorane Srednje škole svoje vještine pokazali su učenici i profesori Obrtničke škole, učenici Podravskog Sunca i novinari.

Utakmica koja je pobudila najviše zanimanja bila je ona između profesora koji su se podijelili u dvije ekipe. Učenici su jedva dočekali da mogu s tribine doviknuti koji dobar nogometni savjet, a profesori su za svaki dobar potez bili nagrađeni pljeskom. Na kraju je slavila ekipa u ružičastim dresovima predvođena Mariom Kišom, Miroslavom Ričkom i Danijelom Džambom. Zeleni su pružili dobar otpor, ali Krunoslav Latin, Hrvoje Blažek, Goran Rihtarić i ekipa nisu uspjeli doći barem do remija.

Učenici su na svom nogometnom mini-turniru bili podijeljeni po razredima i baš kako logika nalaže, najbolji su bili najstariji. Reprezentacija četvrtih razreda svladala je u polufinalu reprezentaciju drugih, a u finalu reprezentaciju trećih razreda. Treći su na kraju bili učenici drugih razreda, a četvrti prvašići.

Valja istaknuti i dvije revijalne utakmice u kojima su svoje snage odmjerili učenici Podravskog sunca i učenici Obrtničke škole te profesori i novinari. Zaista lijep sportski dan u dvorani Srednje škole, prepun smijeha i odličnih sportskih poteza.

zatvori