Četvrtak, 28. ožujka 2024.

SREBRNA MEDALJA Nogometašice Srednje škole druge u Hrvatskoj

Nogometašice Srednje škole osvojile su srebrnu medalju na Državnom prvenstvu srednjih škola u futsalu, održanom u Poreču.

Koprivničke nogometašice, pod vodstvom profesorice Ivane Gregurine, u prvoj utakmici svladale su Dugu Resu rezultatom 10:1, Sisak s 3:2 te u polufinalu Osijek s 5:4. U finalu su bile bolje nogometašice zagrebačke Sportske gimnazije koje su slavile s uvjerljivih 10:0.

Najistaknutije Koprivničanke bile su Ivana Kirilenko, Matea Varga i Petra Imbriovčan koje su nemilice tresle protivničke mreže. U finalu su se Zagrepčanke pokazale boljom ekipom, ali i srebrna medalja veliki je uspjeh.

— Bile smo prve u skupini za što smo prolile krv, znoj i suze. Zadovoljne smo ostvarenim rezultatom i samom igrom. Vraćamo se doma sa srebrom oko vrata i osmjehom na licu, a to je najvažnije — rekla nam je Petra Imbriovčan, jedan od najvažnijih kotačića u ekipi voditeljice Ivane Gregurine.

SASTAV: Matea Varga,Ivana Kirilenko,Marija Piškor, Ana Marija Šijak, Martina Posavec, Jelena Katalenić, Sofija Česi, Ivona Tudić, Imbriovčan Petra i voditeljica Ivana Gregurina.

zatvori