Četvrtak, 25. travnja 2024.

MŽNL Tehničar ima lagan zadatak, Alen Milek: Neće biti problema, najbolja smo ekipa u ligi

Nogometaši Tehničara iz Cvetkovca danas će na ‘Starom bregu’ u 17. kolu Međužupanijske nogometne lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica igrati protiv posljednje plasirane momčadi prvenstva Daruvara.

Razlika između sutrašnjih protivnika velikih je 37 bodova što bi trebalo značiti da Cvetkovčani imaju još jedan lagan zadatak ispred sebe. Što se tiče igračkog kadra trener Roman Sović trebao bi na raspolaganju imati sve svoje nogometaše.

– Naravno da ne bi trebalo biti problema u današnjoj utakmici. Smatram da smo najbolja ekipa u ligi, a to smo i dokazali jer smo prvi na ljestvici. Ipak, iako su zadnji ne smijemo ni njih, niti bilo koga drugog podcijeniti. Moramo biti ozbiljni, pokazati da smo bolji i pobijediti. Protiv Virovitice smo napravili mali kiks, ali to je bila samo slučajnost. Što se tiče mojih prezentacija, super smo ekipa, u klubu je odlična atmosfera, a samim time je lakše igrati pa i zabijati. Znali smo da će Garić kad-tad kiksati i da ćemo to iskoristiti i opet otići na sigurnu prednost – rekao nam je Alen Milek, igrač Tehničara iz Cvetkovca.

Utakmica Tehničara i Daruvara igrat će se danas u Cvetkovcu s početkom u 16:30. U ostalim susretima svoje snage će odmjeriti Graničar i Pitomača, Virovitica i Rovišće, Papuk i Zdenka, Garić i Križevci, Slatina i Podravac te Dinamo i Tomislav.

zatvori