Četvrtak, 28. ožujka 2024.

VODIMO VAS U KINO Evo tko će krenuti sa Štrumpfovima u potragu za skrivenim selom

Štrumpfovi se vraćaju – bolji nego ikad prije! ‘Štrumpfovi: Skriveno selo’ upravo se prikazuje u Kinu Velebit, a portal Drava.info poklanja vam ulaznice.

Po dvije ulaznice za “Štrumpfove: Skriveno selo” osvojili su Maja Koren Golub, Damir JakupecNatalija Čagran, Silvija Topalović i Ivona Tudić. Čestitamo!

Za razliku od svojih prethodnika, “Štrumpfovi: Skriveno selo” u cijelosti je animiran što kompletnom filmu daje potpuno novi izgled! U trećem nastavku ovog popularnog animiranog serijala, Štrumpfeta će se uz pomoć tajanstvene karte i u pratnji svojih najboljih prijatelja (Lumenog, Trapavog i Hrge) upustiti u uzbudljivu avanturu kroz Zabranjenu šumu ispunjenu magičnim stvorenjima kako bi pronašla misteriozno skriveno selo prije nego što to učini zločesti čarobnjak Gargamel. Upustivši se na ovo nevjerojatno putovanje ispunjeno uzbuđenjima i opasnostima, naši junaci uskoro će otkriti najštrumpfastičniju tajnu u svojoj povijesti!

Animirani film traje 90 minuta i sinkroniziran je na hrvatski, a prikazuje se do 12. travnja od 16 sati, subotom i nedjeljom i od 11 sati.

zatvori