Četvrtak, 18. travnja 2024.

FOTO Tko su bili najspretniji učenici na 8. natjecanju ‘Ja u prometu’

Osmo po redu Međužupanijsko natjecanje učenika s teškoćama u razvoju ‘Ja u prometu’ održano je jučer u Centru za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Podravsko sunce.

Natjecanje je organizirano u suradnji s Odsjekom za sigurnost cestovnog prometa PU Koprivničko-križevačke. Partner COOR-u Podravsko sunce bila je Osnovna škola Đuro Ester, čiji su učenici bili pridruženi članovi ekipama djece s teškoćama.

Na natjecanju je sudjelovalo šest ekipa: COO Tomislav Špoljar iz Varaždina, COO Čakovec, COOR Virovitica, OŠ Dubrava – PŠ Farkaševac, odjeli za učenike s teškoćama u razvoju OŠ Grgura Karlovčana Đurđevac te ekipa domaćina, Podravskog sunca.

Natjecanje se sastojalo od pisane provjere poznavanja prometnih pravila, štafetnih igara i poligona spretnosti upravljanja biciklom.

Prvo mjesto ekipno osvojio je COOR Virovitica, drugo COO Tomislav Špoljar, a treće dijele COO Čakovec i Podravsko sunce.

U pojedinačnoj konkurenciji najbolja je bila učenica Simona Dukarić iz COO Tomislav Špoljar iz Varaždina, drugo mjesto je osvojio učenik Damjan Bezuk iz Osnovne škole Dubrava – Područne škole Farkaševac, a treće Valerija Magdić iz Odjela za učenike s teškoćama u razvoju Osnovne škole Grgura Karlovčana iz Đurđevca.

zatvori