Četvrtak, 18. travnja 2024.

Podravsko-prigorski gospodarstvenici predstavljaju se na velikom sajmu u Mostaru

Dvadesetu godinu za redom gospodarstvo Koprivničko-križevačke županije predstavlja se na gospodarskom sajmu u Mostaru.

Tamo je tridesetak naših većih i manjih poduzeća, ali, između ostalih, i župan Darko Koren:

— Sama Podravka godinama djeluje i vrlo uspješno posluje na prostoru Bosne i Hercegovine. Općepoznato je da je to tržište najznačajnije što se tiče same Podravke. I drugi manji gospodarstvenici pronalaze svoje tržište ovdje i koliko sam imao danas prilike razgovarati s ljudima, zadovoljni su s nastupom na sajmu, ali i poslovnom suradnjom s partnerima — rekao je Koren Dravi.info.

Zajedničko predstavljanje podravsko-prigorskog gospodarstva uz Županiju podržali su i Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, i PORA – Razvojna agencija Podravine i Prigorja.

Izvor: HGK – Županijska komora Koprivnica.

Nakon svečanosti otvorenja, izaslanstvo visokih dužnosnika kojeg su uz hrvatskog premijera Andreja Plenkovića činili predsjedatelj Predsjedništva BiH Mladen Ivanić, direktorica Sajma Dalfina Bošnjak, predsjednik Crne Gore Filip Vujanović, srbijanski predsjednik Vlade Aleksandar Vučić i predsjednik HGK Luka Burilović posjetili su izložbeni prostor Podravke i HGK – Županijske komore Koprivnica gdje su ih dočekali domaćini predsjednik Uprave Podravke Marin Pucar, predsjednik HGK Županijske komore Koprivnica Mirko Habijanec i župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren.

Podsjetimo, mostarski Međunarodni sajam gospodarstva najveća je i najznačajnija sajamska manifestacija u BiH. Ovogodišnja zemlja partner mostarskog sajma je Republika Hrvatska.

Izvor: HGK – Županijska komora Koprivnica.
Izvor: HGK – Županijska komora Koprivnica.
zatvori