Četvrtak, 25. travnja 2024.

FOTO/VIDEO: PRVA ŽNL Veliko slavlje Molvaraca protiv Borca, Graničar i Tomislav u derbiju podijelili bodove

Odigrane su sve utakmice 20. kola Prve županijske lige. Kao i svakog vikenda uzbuđenja i zanimljivih rezultata nije nedostajalo. Krenimo redom.

Veliko iznenađenje napravila je molvarska Mladost koja je na svom travnjaku pobijedila Borac iz Imbriovca rezultatom 3:2. U odličnoj utakmici, domaćin je bio sretniji i spretniji, a do velika tri boda Mladost su nosili bučni navijači koji su radili odličnu atmosferu tijekom svih 90 minuta.

 

Pobjedaaaaaa💪💪💪😁😁

Posted by Nk Mladost Molve on Sunday, April 23, 2017

U derbiju kola u Legradu, Graničar i prvoplasirani Tomislav podijelili su bodove rezultatom 2:2. Gosti su vodili golovima Kovača i Premeca s 0:2, ali je domaćin preko Vađuna i Orehovca uspio doći do boda. — Gosti su nas kaznili dva puta iz kontre i polukontre, ali smo mi bili ti koji su dominirali tijekom cijelog susreta. Imali smo pritisak i više od igre i na kraju možemo žaliti za tri boda, iako ne smijemo biti nezadovoljni jer smo imali minus od dva gola — rekao nam je golman/trener Graničara Goran Ružić.

Priključak za samim vrhom ponovno je ulovila kloštranska Mladost koja je svladala Panoniju u Peterancu rezultatom 0:2 pogocima Matančića i Topalovića. Da znaju igrati i na domaćem terenu danas su pokazali igrači Bratstva koji su slavili protiv Kalinovca s minimalnih 1:0. Strijelac odlučujućeg pogotka bio je Alen Szabo. — Zasluženo smo došli do tri boda. Diktirali smo igru tijekom cijelog susreta i napokon prekinuli prokletstvo domaćeg terena. Ostaje žal što nismo slavili i uvjerljivije jer smo zapucali nekoliko odličnih šansi, ali smo dokazali, kada smo kompaktni, da možemo igrati sa svima. Čestitam suigračima na lavovskoj borbi — rekao nam je strijelac jedinog pogotka Szabo.

U velike probleme dovela se novigradska Drava koja je danas na domaćem terenu poražena od Tomislava iz Žabna. S dva pogotka Đureca i jednim Vedrana Bukala Tomislav je slavio s 0:3 i tako došao do tri bitna boda u borbi za opstanak. Uvjerljivu pobjedu upisao je i Osvit na gostovanju kod Fugaplasta rezultatom 1:4. — Iako su domaćini poveli mislim da smo sasvim zasluženo preokrenuli rezultat i došli do sva tri boda. Čestitke mojim suigračima — rekao je vezni igrač Đelekovčana Jozo Paradžik.

U Ždali su Prekodravac i ivanečka Sloga podijelili bodove rezultatom 1:1. Za domaćina pogodak je postigao Kopričanec, a za goste Vukina.

Prva ŽNL – 20. kolo

Peteranec: Panonija – Mladost KP 0:2
Kunovec: Bratstvo – Kalinovac 1:0
Molve: Mladost-Molve – Borac 3:2
Legrad: Graničar – Tomislav D 2:2
Gola: Fugaplast – Osvit 1:4
Novigrad Podravski: Drava – Tomislav SIŽ 0:3
Ždala: Prekodravac – Sloga 1:1

Ljestvica:

1. TOMISLAV /D/ – Drnje 48
2. MLADOST /KP/ – Kloštar Podravski 47
3. BORAC – Imbriovec 44
4.OSVIT – Đelekovec 33
5. GRANIČAR /L/- Legrad 31
6. KALINOVAC – Kalinovac 27
7. SLOGA – Koprivnički Ivanec 27
8. MLADOST-MOLVE – Molve 23
9. BRATSTVO – Kunovec 23
10. DRAVA /NP/- Novigrad Podravski 21
11. PANONIJA – Peteranec 20
12. PREKODRAVAC – Ždala 20
13. TOMISLAV /SIŽ/ – Sveti Ivan Žabno 19
14. FUGAPLAST – Gola 13

zatvori