Petak, 29. ožujka 2024.

FOTO Gimnazijski Talent show ponovno nas je oduševio – provjerite zašto

Večeras smo se još jednom uvjerili da Koprivnica obiluje darovitim mladim ljudima.

U Domu mladih održan je peti Talent show Gimnazije Fran Galović, a osim njezinih učenika, na pozornicu su hrabro stali i učenici iz Srednje škole kao i iz Osnovne škole Đuro Ester.

Talentirani pjevači, svirači i glumci redom su svojim nastupima oduševljavali dupkom punu dvoranu Doma mladih pa je svatko od izvođača na kraju zaslužio poneku nagradu.

Tihana Mustaf, Igor Šijak, Matej Gašparić, Andrej Gregorin i Fran Sabolić su s pjesmom “Shape of You” osvojili nagradu za najoriginalniju izvedbu.

Nagradu za najbolje autorsko djelo osvojio je Mihael Kramarić za monolog “Kod doktora” autora teksta Mihovila Maloče.

Najveći pljesak publike dobio je Šimun Benedikt Kopričanec i to za izvedbu pjesme “Listen” dok su Doris Hegedušić i Luka Varmuž s pjesmom “Zašto još volim te” osvojili nagradu za najbolji debitantski nastup.

Tamburaški sastav “U prolazu” žiri je osvojio interpretacijom, a najbolji umjetnički dojam ostavile su Josipa Kolar i Emilija Sinjeri sa svojom izvedbom pjesme “Who’s Loving You”.

Treće mjesto na ovogodišnjem Talent showu osvojili su Mihael Kukelščak i Rafaela Čuni s izvedbom pjesme “Beneath You’re Beautiful”, drugi su bili Eric Vidović i Karla Potroško s pjesmom “Family Tree”, a pobjednicima je proglašen vokalni sastav kojeg čine Karla Potroško, Lucija Đaković, Eric Vidović, Doris Hegedušić, Rafaela Čuni, Mihael Kukelščak i Luka Varmuž. Prvo mjesto zaslužili su a capella izvedbom pjesme “Cheerleader”.

Najtežu odluku donio je žiri u sastavu ravnatelja škole Vjekoslava Robotića, profesorica Marine Njerš, Ive Bolfek i Darije Kivač, profesora Dominika Dedića te pjevača Tragova Mihaela Bogčeva. Posebni gosti koprivničkih gimnazijalaca bili su učenici zagrebačke IX. Gimnazije.

Koprivničke talente iz prvog reda bodrili su i zamjenik koji obnaša dužnost gradonačelnika Mišel Jakšić, njegova zamjenica Melita Samoborec, pročelnik Darko Ledinski te zamjenik koprivničko-križevačkog župana Ivan Pal kao i ravnatelji(ce) Ratimir LjubićKsenija OstrižAriana Šandl.

zatvori