Četvrtak, 18. travnja 2024.

FOTO HSS-ovci u posjetu Hrvatskom saboru

Saborski zastupnik i načelnik Općine Novigrad Podravski Mladen Mađer u srijedu je ugostio članove Općinske organizacije HSS-a Koprivnički Ivanec, članice ‘Hrvatskog srca’ gradskih organizacija Koprivnice i Križevaca te Općinske organizacije Molve i Kloštar Podravski u Hrvatskom saboru.

Bila je to prilika da se građani upoznaju s radom Sabora, a posebno saborskih zastupnika HSS-a.

Prisutne je pozdravio predsjednik HSS-a Krešo Beljak te im rekao da je HSS najstarija stranka u Hrvatskoj koja je oduvijek branila građane i borila se za nacionalne interese. Istaknuo je da će nadolazeći lokalni izbori pokazati snagu HSS-a te pozvao članove da se aktivno uključe u kampanju kako bi se postigao što bolji rezultat.

— Najveća vrijednost HSS-a ste upravo vi, vrijedne članice i članovi koji svojim primjerom pokazujete dosljednost jednoj politici — rekao je Beljak.

Prisutne su pozdravili i ostali saborski zastupnici Mladen Mađer, Davor Vlaović, Ana-Marija Petin te Željko Lenart. Predstavili su svoj rad u Saboru naglasivši da su do sada pokrenuli niz važnih tema poput rudne rente, GMO hrane, problema liječnika u ruralnim krajevima te brojnih tema iz područja poljoprivrede.

— Sudjelujemo u svim raspravama i jedan smo od najaktivnijih klubova. Često nam teme upravo daju članovi HSS-a i na tome smo im zahvalni — rekao je Vlaović.

Zastupnica Ana-Marija Petin istaknula je da je biti žena u politici danas postalo iznimno teško, ali da je politika poziv za učiniti nešto bolje za svoju sredinu te ostaviti sretniju budućnost našoj djeci.

U ime prisutnih članova Mario Švegović zahvalio se predsjedniku i zastupnicima što su izdvojili svoje vrijeme i upoznali ih sa njihovim radom u Saboru, a posebno se zahvalio zastupniku Mladenu Mađeru na čiji poziv su i došli u službeni posjet Hrvatskom saboru.

zatvori