Utorak, 23. travnja 2024.

FOTO Bogata sportska subota mladih nogometaša, čak sedam generacija borilo se za bodove

Čak sedam generacija, četiri Slaven Belupa i tri Koprivnice, borilo se danas za nove prvenstvene bodove. Ukupan skor bile su četiri pobjede, jedan remi i dva poraza.

Pioniri Slaven Belupa, pod vodstvom trenera Dalibora Gorupića, prekinuli su negativni niz te su nakon nekoliko poraza došli do boda. U susretu s vršnjacima Zagreba odigrali su 0:0. Kadeti, pod vodstvom trenera Vedrana Medenjaka, nisu bili te sreće te su izgubili s minimalnih 0:1.

Mlađi kolege imali su više sreće. Limači trenera Sergeja Milivojevića slavili su s 4:1 protiv Đurđevca. Pogotke su postigli dva puta Šimunic te po jednom Harambaša i Marić. Mlađi pioniri, pod vodstvom trenera Marija Dodika, također protiv Đurđevca slavili su s također uvjerljivih 4:0. Strijelci su bili dva puta Geci te po jednom Blažek i Lukunić.

Što se tiče mladih snaga NK Koprivnice koje su odmjerile snage s Poletom, mlađi pioniri trenera Gorana Volfa u potpunosti su nadigrali svoje vršnjake te su slavili s 0:6. Najbolji i najefikasniji igrač susreta bio je Piškor s četiri pogotka, a po jedan su dodali Henezi i Pigac. Stariji pioniri, pod vodstvom trenera Karla Galinca, također nisu imali velikih problema. Pogocima Poldrugača, Lončara i Volara slavili su s 3:0. Jedini poraz upisali su limači trenera Vinka Potroška i to rezultatom 2:0.

NK Slaven Belupo (limači) – NK Đurđevac 4:1
NK Slaven Belupo (mlađi pioniri) – NK Đurđevac 4:0
NK Polet (limači) – NK Koprivnica 2:0
NK Polet (stariji pioniri) – NK Koprivnica 0:3
NK Polet (mlađi pioniri) – NK Koprivnica 0:6
NK Slaven Belupo (pioniri) – NK Zagreb 0:0
NK Slaven Belupo (kadeti) 0- NK Zagreb 0:1

zatvori