Srijeda, 24. travnja 2024.

DRUGA ŽNL Vodeći protiv Tehnike i Prugovca, Reka u Bregima, Karner: S obzirom na sve, i bod je dobar

Ovog vikenda igrat će se utakmice 18. kola Druge županijske nogometne lige. Ferdinandovac sigurno korača prema naslovu prvaka dok na dnu Viktorija daje sve od sebe kako bi dostigla sigurnu zonu.

U Koprivničkim Bregima gledat ćemo utakmicu bregovske Mladosti i Reke. Obje momčadi u susret ulaze ohrabrene dobrim predstavama u prošlom kolu. — Vraća nam se Sanjin Đurašević nakon suspenzije, odigrali smo dobru utakmicu protiv Ferdinandovca i vjerujem da u nedjelju možemo doći do nekih bodova u Bregima. U ovoj situaciji zadovoljio bi nas i bod, a s obzirom na sve što nam se izdogađalo u posljednje vrijeme cilj nam je ostanak u ligi — rekao nam je trener Reke Marijan Karner.

Prvoplasirani Ferdinandovac na svom će travnjaku odmjeriti snage protiv Tehnike, dok će drugoplasirani Miklinovec na teško gostovanje u Prugovac. — U Ferdinandovcu će biti čista jedinica, a u Prugovcu će pobijediti Miklinovec — prognozira Karner.

U Vojakovcu će igrati Viktorija i hlebinska Lipa, a Gornja Rijeka bit će domaćin GOŠK-u iz Gotalova. — Prognoziram, a i nadam se da će oba gosta slaviti s obzirom na to da su nam i Viktorija i Gornja Rijeka konkurenti u borbi za opstanak — rekao je trener Reke.

Starigrad će svoj savršeni proljetni niz pokušati nastaviti na svom travnjaku protiv Hrvatskog bojovnika, dok će herešinski Omladinac biti domaćin sigečkoj Mladosti. — Vjerujem da će Starigrad nastaviti s odličnom formom u proljetnom dijelu sezone, a u Herešinu ne bih dao prednost ni jednoj momčadi, mislim da će biti neriješeno — zaključio je Karner.

Utakmice u Prugovcu i Herešinu igrat će se u subotu, a sve ostale u nedjelju s početkom u 16 sati.

Druga ŽNL – 18. kolo

Rezultate prognozira Marijan Karner, trener Reke.

Subota, 8. travnja
16:00
Herešin: Omladinac – Mladost (Sigetec) X
Prugovac: Prugovac – Miklinovec 2
Nedjelja, 9. travnja
16:00
Gornja Rijeka: Gornja Rijeka – GOŠK 2
Starigrad: Starigrad – Hrvatski bojovnik 1
Vojakovac: Viktorija – Lipa 2
Koprivnički Bregi: Mladost – Reka X
Ferdinandovac: Ferdinandovac – Tehnika 1

zatvori