Četvrtak, 25. travnja 2024.

FOTO Koprivnica poražena u Belišću, Mešnjak: Ovakvim pristupom ne možemo dobiti nikoga

Nogometaši Koprivnice poraženi su na gostovanju u Belišću rezultatom 4:0 u 20. kolu Treće hrvatske nogometne lige. Suprotno najavama, Zeleni su odigrali utakmicu bez agresije i rastrčanosti te su ‘pali bez ispaljenog metka’.

Koprivnički trećeligaš u utakmicu je ušao na najgori mogući način. Već u desetoj minuti domaćin je došao do prednosti i tako najavio da se momčad trenera Želimira Mešnjaka neće dobro provesti u Belišću. Strijelac je nakon jednog prekida bio Tomislav Milić.

Do kraja prvog poluvremena Koprivnica je primila još dva pogotka i tako je utakmica bila riješena već nakon prvih 45 minuta. U 34. minuti udarcem iz daljine zabio je Mario Žaja ,a u 41. za uvjerljivu prednost zabio je Nebojša Karamarković.

U nastavku susreta domaćin je rutinski očuvao, ali i povećao prednost. Za 4:0 zabio je Zoran Ratković, igrač koji je nekada igrao u prvoligašu Cibaliji, a danas je na pragu četvrtog desetljeća.

– Zasluženi poraz, čestitao bih domaćinu, sucima i publici na fer i sportskom ponašanju, a mi ćemo bodove tražiti negdje drugdje. Sve što smo dobro napravili protiv Varaždina i Bedema danas smo upropastili. Pristup jednostavno nije bio pravi. Kada dobiješ prvoga, a izgubiš od pretposljednjega jasno vam je o kakvoj je utakmici bilo riječ. U ovakvim utakmicama, bez agresije, faula, žutog kartona, ne možeš doći do bodova – rekao nam je trener Koprivnice Želimir Mešnjak.

Koprivnica je nakon 20. kola četrnaestoplasirana momčad prvenstva. U idućem kolu čeka ju gostovanje u Bjelovaru.

zatvori