Petak, 29. ožujka 2024.

ZORAN OGRIZOVIĆ ‘Ubojita desnica’ ponovno na zelenim travnjacima: Volim nogomet i ne mogu bez njega!

Miljenik koprivničke nogometne publike vraća se na zelene travnjake. Nakon nekoliko godina igranja samo malog nogometa, ponajviše na Zimskoj i KC ligi, ubojita desnica Zorana Ogrizovića vraća se i na velike terene.

Popularni Zoki zaigrat će za veterane herešinskog Omladinca. — Da vam budem iskren, zaželio sam se velikog nogometa, ali ipak su najveća prevaga u odluci o povratku bili moji prijatelji koji tamo igraju, a s kojima se svakodnevno družim. Jednostavno, volim nogomet i ne mogu bez njega, a i dobro će mi doći da budem u kondiciji — rekao je bivši igrač Slaven Belupa i Koprivnice.

Njegovi Herešinčani petoplasirana su momčad Prve veteranske županijske nogometne lige s devet bodova zaostatka za vodećim Osvitom iz Đelekovca. — Mislim da ove sezone više ne možemo biti prvi, ali na to ni ne gledamo previše. Idemo iz utakmice u utakmicu na pobjedu, u svakoj po tri boda, pa što bude bit će — zaključio je Ogrizović.

Miš na golu, Dragosavljević u obrani, Ogrizović na krilu, Petrović u napadu… Zaista će biti užitak gledati veteransku ekipu iz Herešina. Sigurno je da s novim pojačanjem, najboljim igračem i strijelcem Zimskih i KC liga gdje je branio boje Activea, rastu i apetiti u rezultatskom smislu, iako će svi uvijek reći da je najvažnije druženje, što na kraju krajeva i je istina. Ipak, sigurno se po glavama Herešinčana motaju misli je li devet bodova dostižno u 11 proljetnih kola.

zatvori