Subota, 20. travnja 2024.

STASITI STOPER Farmaceut dobio poziv u reprezentaciju Hrvatske

Mladi igrač Slaven Belupa Nikola Katić dobio je poziv izbornika mlade reprezentacije Hrvatske Nenada Gračana za prijateljski dvoboj protiv Slovenije. Potvrda je ovo odličnih nastupa stasitog Farmaceuta koji je ove sezone zgrabio mjesto u početnoj postavi koprivničkog prvoligaša.

Dvadesetogodišnji stoper skupio je već više od dvadeset nastupa u Prvoj hrvatskoj nogometnoj ligi i hrvatskom Kupu, a kada je primio poziv u reprezentaciju bio je neizmjerno sretan.

Nikola Katić.

– Osjećaj je stvarno nevjerojatan. Mislim da ne postoji veća čast za nogometaša od poziva za reprezentaciju. Sigurno da će mi ovo biti poticaj za još jači rad i zalaganje kako bih opravdao poziv izbornika, a što se tiče ciljeva želim na što bolji način iskoristiti ukazanu priliku i pomoći reprezentaciji u ostvarivanju željenih rezultata – rekao nam je stoper Slaven Belupa.

Uporni i vrijedni Nikola još je jedan primjer kako se mladim igračima treba vjerovati, a nadamo se da ga ovaj poziv napuniti samopouzdanjem koje će pomoći Slaven Belupu da u nedjelju dođe do tri prvenstvena boda protiv Osijeka. Napomenimo i to da će mlada reprezentacija susret sa Slovenijom igrat 23. ožujka s početkom u 15:30 sati, dok je okupljanje reprezentacije zakazano u Zagrebu tri dana ranije.

zatvori