Utorak, 16. travnja 2024.

SPEKTAKL U HEREŠINU Omladinac će ugostiti zagrebački Dinamo

Pravi nogometni spektakl sprema se u Herešinu. Naime, idućeg četvrtka, 30. ožujka veterani Omladinca će ugostiti veterane zagrebačkog Dinama. Marko Mlinarić, Stjepan Deverić, Tomo Šokota, Branko Strupar i Dalibor Poldrugač samo su neka od slavnih imena kojima će se suprotstaviti Darko Petrović, Marijo Dodik, Zoran Ogrizović, Vlado Dragosavljević, Ivan Mesić i ostali Herešinčani.

Dinamo je u Herešin trebao doći još prije dvije, tri godine kada smo slavili naš pedeseti rođendan, ali se nešto zakompliciralo i nisu došli. Evo sada smo ih napokon ulovili i idući četvrtak sprema se pravi spektakl u Herešinu. – rekao je Darko Petrović, igrač Omladinca.

Kako nam je rekao popularni Pero svi jedva čekaju igrati protiv tako velikih nogometnih imena koje su nekada davno gledali s tribina i na televizoru.

– Siguran sam da će biti vrhunski. Svi ćemo imati veliki motiv. Meske (op.a Ivan Mesić), Sajko (op.a. Dario Sajko) i Žiga (op.a. Ranko Tušek) jer su veliki Dinamovci pa da igraju protiv svojih, a mi ostali jer smo Hajdukovci pa da im malo zapaprimo, haha. Siguran sam da će osjećaj igrati protiv tako velikih imena biti odličan – raspoložen je Pero.

Prijateljsku utakmicu između veterana Omladinca i zagrebačkog Dinama možete pogledati idući četvrtak u Herešinu s početkom u 17:30.

Ustupio NK Omladinac Sloga.
zatvori