Srijeda, 27. ožujka 2024.

SLAVEN PROTIV RIJEKE Melnjak: Igramo dominantan nogomet i pokazujemo što želimo

Nogometaši Slaven Belupa u 25. će kolu Prve hrvatske nogometne lige gostovati na Rujevici gdje će ih ugostiti prvoplasirana momčad prvenstva – Rijeka.

Farmaceuti su u prva četiri proljetna kola osvojili tek jedan bod, a gostovanje kod lidera Prve lige sigurno je najgore moguće mjesto za izvlačenje iz krize. Ipak, trener Slavena Željko Kopić vjeruje da njegova ekipa može do pozitivnog rezultata:

— Više puta smo im znali naškoditi. Utakmica u Rijeci nam je još jedna prilika da pokažemo koliko možemo biti mentalno jaki, koliko možemo igrati na visokom intenzitetu jer bez njega i bez duela i maksimalne razine svega protiv Rijeke nema smisla igrati. Bez obzira na nešto slabiji start od onoga što smo očekivali, vjerujem da možemo ostvariti pozitivan rezultat.

Što se tiče sastava za utakmicu protiv Rijeke ne konkurira Pokrivač, a upitni su i Musa i Christensen. Nakon odrađenih kartona u ekipu se vraća kapetan Purić koji će zauzeti poziciju desog beka, a na lijevoj strani trebao bi biti Dario Melnjak:

— Igramo nogomet koji je dominantan i protiv svakoga pokazujemo što želimo. Rijeka je, po mom mišljenju, najbolja u ligi, ali mi želimo ostvariti dobar rezultat. Stalno nam nešto nedostaje, nešto malo. Igramo dobro i želimo okrenuti tu sreću i ići prema gore — kazao je Melnjak.

Utakmica na Rujevici između Rijeke i Slavena igrat će se u nedjelju s početkom u 17 sati.

zatvori