Četvrtak, 18. travnja 2024.

Miljenko Flajs predvodit će koprivnički ogranak Mreže ususret lokalnim izborima

Prvog dana ožujka novoosnovana Mreža nezavisnih lista osnovala je svoj ogranak u Koprivnici, a na osnivačkog sjednici izabrano je i vodstvo ogranka.

Za predsjednika ogranka Koprivnica jednoglasno je izabran bivši HSS-ov gradski vijećnik Miljenko Flajs koji je okupljenima predstavio svoje ideje i program s kojim Mreža namjerava izaći na lokalne izbore u Koprivnici. — Već u samom pojmu predsjednika i zamjenika vidimo jednu lijepu vertikalu, mlad čovjek i dva malo iskusnija. To je ono što je naša vizija, s više ideja dolazimo do jedne idealne pozicije. Smatram da na sljedeće lokalne izbore moramo izaći sa mrežom ljudi i ideja i da ćemo na taj način biti u dobroj poziciji u izbornoj utakmici — rekao je Flajs. Spomenuo je i niz propusta dosadašnje vlasti koje je uočio tijekom svog osmogodišnjeg mandata u Gradskom vijeću i za koje će se ponuditi rješenja.

Za potpredsjednike koprivničkog ogranka izabrani su Dino Valeš i Mladen Turk, za tajnika Krešimir Sever, a kao birani članovi predsjedništva su izabrani Dragutin Korošec, Josip Bubalo i Dražen Vlah.

Gosti na osnivačkoj sjednici koprivničkog ogranka Mreže bili su predsjednik stranke Darko Koren i Ivica Suvalj. Predsjednik stranke naglasio je ideju i ciljeve Mreže nezavisnih lista, prvenstveno kao političke platforme koja će uključiti i niz mladih stručnih osoba koje se do sada nisu bavile politikom, kao i znatan broj nestranačkih osoba, a koje sve zajedno svojim potencijalom i kvalitetama mogu unaprijediti političke ideje i realizaciju istih.

Izvor: Mreža nezavisnih lista.
Izvor: Mreža nezavisnih lista.
zatvori