Četvrtak, 28. ožujka 2024.

Mreža nezavisnih lista ispletena i u Hlebinama

Nova politička stranka Mreža nezavisnih lista, nakon Koprivnice, osnovala je ogranak i u Hlebinama. Podsjetimo, riječ je o stranci koju je oko sebe okupio Darko Koren i koji su, poput njega, većinom bivši članovi HSS-a.

Izborna sjednica održana je u petak, a za predsjednika ogranka izabran je Božo Bošnjaković. Potpredsjednica je Biljana Takač, član Predsjedništva Hrvoje Gaži, a tajnica Jelena Sabolić.

“Na samom osnivanju ogranka smatram da smo postigli jedan zavidan rezultat po broju članova s obzirom na to da u Hlebinama, jednoj maloj sredini, djeluju četiri stranke. Također, znatan broj ljudi koji ne želi biti dio niti jedne političke opcije pruža nam potporu i žele sudjelovati u radu te su spremni ići na naše liste kao nezavisni kandidati”, izjavio je novoizabrani predsjednik Bošnjaković.

Gosti na izbornoj sjednici bili su predsjednik stranke Darko Koren, predsjednik Nadzornog odbora stranke Dragutin Korošec, glavni tajnik Davorin Valeš, povjerenica za općinu Koprivnički Bregi i potpredsjednica stranke Đurđica Mustaf i potpredsjednik ogranka Koprivnica Dino Valeš.

Izvor: Mreža nezavisnih lista.
Izvor: Mreža nezavisnih lista.
Izvor: Mreža nezavisnih lista.
Izvor: Mreža nezavisnih lista.
zatvori