Utorak, 23. travnja 2024.

KOPIĆ PRODUŽIO UGOVOR: Idemo teškim putem, ali zajedno rješavamo probleme

Trener Slaven Belupa Željko Kopić potpisao je novi ugovor sa koprivničkim prvoligašem. Na obostrano zadovoljstvo ugovor je produžen do lipnja 2019. godine.

Podsjetimo, Kopić je do sada bio trener Segeste, Lučkog, Cibalije i Zagreba, a na klupi Slavena je nešto više od godine i pol dana. O potpisanom ugovoru danas su nas obavijestili tehnički direktor Robert Kerovec i sam Kopić koji je izuzetno zadovoljan produženjem ugovora.

— To je ono što smo već odavno iskomunicirali, gotovo sve smo dogovorili, kako se kaže, u pet minuta bez ikakvih razilaženja u razmišljanjima i idejama. Sigurno da mi, bez obzira na to što smo sve i prije već dogovorili, kada izgubiš dvije utakmice zaredom i produžiš ugovor to odaje neku simboliku koja nas prati cijelo vrijeme: da idemo teškim putem, ali da zajedno rješavamo probleme i da se zajedno veselimo uspjesima, a ne upiremo prste jedni u druge kad dođe loš dan i period. Sigurno je da sam sretan i zadovoljan odnosom kluba prema meni i mom prvom suradniku Zlatku Bašiću i naravno svima ostalima koji s nama surađuju. Produženje ugovora mi donosi novu veliku odgovornost da iz sebe i svoje ekipe izvlačim uvijek maksimum da bi priuštio klubu što više kvalitetnih trenutaka — rekao je novi/stari trener Slavena.

Novi ugovor koji je potpisao Kopić dokaz je da su u Slaven Belupu zadovoljni njegovim dosadašnjim radom. Sigurno je da bi svi bili sretni kada bi trener Farmaceuta novi ugovor odradio do kraja jer bi to bio znak da koprivnički prvoligaš postiže dobre rezultate. Iz neslužbenih informacija, kod novog ugovora najmanji problem bio je financijski segment, tu su se Slaven i Kopić ‘odmah našli’.

Ono na čemu je inzistirao trener bile su garancije da će klub učiniti sve da napreduje u sportskom segmentu, da se uloži u pomoćne terene koji nisu adekvatni za jednog prvoligaša. I to je podatak koji nam je potvrdio činjenicu da je Kopić veliki radnik. Može li Slaven s njim još bolje od trenutnog petog mjesta prvenstvene ljestvice saznat ćemo uskoro.

zatvori