Četvrtak, 28. ožujka 2024.

IVIJAN SVRŽNJAK Mladi igrač Slaven Belupa u reprezentaciji Hrvatske: Ovo je ispunjenje mog sna

Mladi Koprivničanac Ivijan Svržnjak, igrač Slaven Belupa, član je U-16 reprezentaciji Hrvatske. On i njegovi reprezentativni kolege nalaze se u Škotskoj gdje igraju UEFA-in razvojni turnir.

Šesnaestogodišnji Farmaceut javio nam se sa sjevera Europe gdje, kako nam je rekao, živi svoj san:

— Osjećaj biti izabran u najbolju hrvatsku vrstu je neopisiv, ispunjenje mog sna. Iako mi ovo nije prvi poziv, svaki novi čini me sve sretnijim i naravno da mi je to veliki poticaj za daljnji rad. Što se tiče cilja u reprezentaciji, on je pružiti odlične igre, dati sve od sebe i, naravno, ustrajati u tome da se zadržim u njoj sve do seniora, do A reprezentacije. Naporno ću raditi kao i do sada, da iz utakmice u utakmicu budem sve bolji te se nadam još mnogim pozivima u našu izabranu vrstu — rekla nam je velika nada Slaven Belupa.

Spomenimo da su mladi hrvatski reprezentativci u prvoj utakmici turnira poraženi od domaćina s 1:0, a još ih čekaju susreti protiv vršnjaka reprezentacije Austrije i Islanda. Ivijan je jedini igrač Slaven Belupa koji je pozvan u U-16 reprezentaciju i sigurno je da su svi navijači koprivničkog prvoligaša, ali i svi Koprivničanci ponosni što brani boje naše države.

zatvori