Četvrtak, 25. travnja 2024.

Ivan Pal nagrađen virovskom zlatnom školskom jabukom

Zamjenik podravsko-prigorskog župana, Koprivničanac Ivan Pal, nagrađen je “Zlatnom školskom jabukom” virovske Osnovne škole “Profesora Franje Viktora Šignjara”. Dožupanu Palu ovo školsko priznanje uručeno je tijekom proslave Dana škole, što je održana u četvrtak.

Zahvalivši na dobivenom priznanju, Pal je podsjetio da je dugo godina radio u prosvjeti, te da je najvrednije dobiti nagradu od svojih kolega. S obzirom na činjenicu da trenutno radi kao zamjenik župana, Pal je rekao i da dobivenu nagradu doživljava ne samo kao svoju, već i kao nagradu župana i zamjenika župana te svih suradnika.

Također je rekao i da je Osnovna škola u Virju jedna od najboljih u županiji, koja svojim statusom i neumornim ulaganjem u školstvo zaslužuje projekt energetske obnove, koji je pokrenula Županija.

Recimo i da je povodom Dana škole u Vriju promoviran dvogodišnji projekt iz geologije čiji je mentor učitelj Ivan Franjo, prezentiran je novi broj školskog lista Mali Virovec, te je održana svečana sjednica Učiteljskog vijeća na kojoj su sudjelovali umirovljeni virovski učitelji i gosti.

zatvori